Un grup de senglars destrossa el camp de futbol de Santa Pau, el segon atac en només una setmana

L’Ajuntament de Santa Pau es mostra impotent davant les contínues destrosses que provoquen els porcs senglars. Aquesta setmana s’han trobat amb dos casos, el més greu al camp de futbol del Club Poliesportiu Santa Pau.

La fotografia parla per sí sola. Així ha quedat el camp de futbol de Santa Pau després que un grup de porc senglars hi entrés la passada nit. L’alcalde, que aquest matí s’ho mirava preocupat, no entén com poden haver accedit al terreny de joc perquè tot l’entorn està ballat. L’alcalde, Josep Companys, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que “no sabem què fer perquè hem ballat el camp i ens entren per algun lloc que no sabem”. A més Companys es mostra preocupat perquè “el nombre de senglars augmenta i, en canvi, cada cop hi ha menys caçadors de senglars”.

El municipi ja va patir un fet similar aquest estiu, però aquesta vegada és la segona destrossa en només una setmana. Dimarts la tarda, i durant un entrenament del futbol base, es van detectar petits desperfectes a la gespa, però res comparat amb la última destrossa. La situació preocupa i molt al consistori, que té pendent avaluar els costos econòmics que han provocat els senglars. Es dóna l’agreujant que aquest estiu la junta del club de futbol va fer una inversió important per millorar la gespa, que estava en perfecte estat en aquesta arrencada de temporada. La directiva demanarà a les Preses, el rival d’aquest cap de setmana, poder disputar el partit a domicili.

 

Notícies relacionades:
La temporada de caça del senglar a la Garrotxa es podria allargar durant la primavera i l’estiu
Unió de Pagesos denuncia la inacció del Departament d’Agricultura en l’aplicació de l’emergència cinegètica per l’augment del nombre de senglars