El CTT Olot presenta tots els seus equips i el nou patrocinador del club, que es compromet per les tres properes temporades

L’empresa de làctics alemanya amb filial a l’estat Ammerlander ha apostat pel club olotí i l’ajudarà econòmicament les properes tres temporades. Amb el primer equip a la Primera Divisió Nacional, el CTT Olot enceta una temporada ambiciosa i engrescadora.


Amb una presentació senzilla a la sala de tennis taula del poliesportiu olotí, el CTT Olot ha donat el tret de sortida a una temporada molt ambiciosa i atractiva. A part dels tres equips de base que té el club, amb una perdrera implicada i prometedora, enguany els garrotxins tenen un repte majúscul amb el primer equip jugant a Primera Nacional. El segon equip jugarà a Segona i el club també ha aconseguit que els veterans s’animin a competir en una lliga.

Òscar Gallego entrenarà i dirigirà un any més la base, a més de jugar al primer equip al costat de Xavi Panedera i Jon Uribarri. Precisament aquest últim és director general d’Ammerlander a l’estat espanyol, empresa que ha dipositat la seva confiança en el projecte del CTT Olot.

L’acord, per tres temporades com a mínim, inclou una important injecció econòmica a tots els equips del club per créixer des de la base i poder ser competitius a Primera Nacional.

 

Notícies relacionades:
El Club Tennis Taula Olot fitxa Xavi Panadera per reforçar l’apartat esportiu de l’entitat
El Club Tennis Taula Olot presenta un nou patrocinador i vol aspirar a pujar a Divisió d’Honor en un futur proper
El Club Tennis Taula Olot puja a Primera Nacional després de la renúncia d’un equip de la categoria a disputar-la

x