Tres grups mostren en concert els coneixements pràctics adquirits per tancar la primera edició del projecte Torin Line Up

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la segona part pràctica del Torin Line Up. Es tracta d’un projecte impulsat des de l’Ideal perquè grups joves de la Garrotxa puguin emergir i aprendre com comportar-se en el món de la música.

La primera edició del Torin Line Up ha arribat al seu final aquest cap de setmana. Els grups Semikorxeres, E-skerdats i Pa de Kilo han completat el taller pràctic, que vanhan seguit durant tota la tarda de dissabte sota la tutela d’Albert Parés, membre de Teràpia de Shock. Tots tres grups han pogut extreure coneixements de l’experiència.

Torin Line Up és un projecte que va començar fa uns mesos, i que pretén fer descobrir als grups emergents de la Garrotxa els trucs i secrets del món de la música.

La part pràctica l’han culminada amb un concert a la sala El Torín aquest dissabte a la nit, una bona oportunitat per mostrar-se. Un altre dels àmbits a destacar també ha estat la preparació del concert i les hores de treball en les hores prèvies al ‘bolo’. Ha estat així com aquests tres grups han aprofitat una oportunitat única d’aprendre i també posar en pràctica els nous coneixements.

 

Notícies relacionades:
El projecte ‘Torin Line Up’ introdueix al món de la música professional sis grups joves garrotxins
Dissabte comença el projecte Line Up per introduir joves músics al món professional