El debat electoral assoleix un 10% de share en horari de màxima audiència

El debat electoral d’aquest dilluns a la nit ha suposat un esforç tècnic i humà important que va tenir la seva recompensa al ser un dels programes més vistos d’ahir a la nit. Va registrar una audiència per sobre del 10 per cent de share en tota la franja nocturna, des de Les Notícies de les 10 fins a la mitjanit, just quan va acabar el debat amb els set candidats per Girona. Els bons resultats han acompanyat també les altres tres cadenes locals que, amb OLOT TELEVISIÓ, van participar en la coproducció; Televisió de Girona, Televisió del Ripollès i Televisió Costa Brava, el que demostra que la unió de forces entre els mitjans de proximitat dóna bons resultats.

Notícies relacionades:
– L’educació, la sanitat i les pensions centren el pes de les polítiques socials al debat dels caps de llista de Girona
– Els candidats per Girona confronten les propostes sobre el futur de Catalunya al debat coproduït per les principals televisions locals
– El debat electoral assoleix un 10% de share en horari de màxima audiència
– Les principals televisions locals de Girona, entre les quals Olot Televisió, coprodueixen el debat electoral de la demarcació