L’Ajuntament d’Olot fa un homenatge al triatleta Nan Oliveras pels seus èxits recents

L’Ajuntament d’Olot va fer ahir al vespre una recepció al triatleta olotí Nan Oliveras, per reconèixer la seva trajectòria i la projecció que fa de la ciutat arreu del món. Un centenar de persones van voler assistir a aquest homenatge, que arriba després que Nan aconseguís la medalla de bronze al mundial sub-23 de Chicago.

Nan Oliveras està completant una de les millors temporades de la seva vida. La setmana passada es va convertir en el tercer millor triatleta del món sub-23 al Mundial de Chicago. I tot això entrenant a Olot, després de diverses experiències a Madrid i Galícia. Per aquest motiu l’Ajuntament el va reconèixer al saló de plens del consistori.

A la cursa de Chicago, Oliveras va anar tota l’estona al grup capdavanter i només va ser superat als darrers metres per l’australià Birthswale i l’espanyol Castro. Repassant el seu paper al mundial sub-23, Oliveras creu que es pot plantejar tornar l’any que ve a Olot amb un metall encara més preuat: l’or.

A la recepció de l’Ajuntament hi van assistir un centenar de persones, entre veïns, amics i familiars, i va comptar amb la presència del representant a Girona de la Secretaria General de l’Esport, Josep Pujols.

 

Notícies relacionades:
Nan Oliveras es penja el bronze al Mundial sub23 de triatló a Chicago
El triatleta olotí Nan Oliveras es proclama campió d’Espanya en la distància olímipica
Nan Oliveras es classifica pel Mundial de Triatló de Chicago després de quedar quart a l’Europeu sub-23 de Triatló de Banyoles