La Fira de Bruixeria complirà 10 edicions reunint totes les cultures esotèriques que han passat pel certamen

La Fira de Bruixeria de Sant Joan les Fonts, que tindrà lloc el primer cap de setmana d’octubre, arriba a la seva desena edició. Per aquest motiu la fira reuneix les diverses cultures esotèriques que han anat passant al llarg dels anys pel certamen. OLOT TELEVISIÓ emetrà en directe els principals espectacles de la fira el dissabte 3 d’octubre a partir de dos quarts de vuit del vespre.

El món de la bruixeria garrotxina està de celebració. La Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts compleix 10 edicions, i ho fa sense perdre el seu objectiu inicial: divulgar i apropar el món de les bruixes i bruixots a tothom que hi estigui interessat.

La fira segueix omplint el Prat de les Coromines o Clot de l’Infern amb més de 50 parades esotèriques, tallers, espectacles i demostracions. Enguany, visita el certamen les bruixes de Zugarramurdi, tot i que a diferència de les edicions anteriors, aquest any no es dedica la Fira a cap àmbit concret sinó que agrupa les diverses cultures que han passat al llarg dels anys en activitats diferents.

Les conferències tindran lloc de nou al Castell Juvinyà, i els veïns del poble també preparen diversos espectacles pel cap de setmana relacionats amb el món de la bruixeria. També visita la Fira l’expert en parapsicologia i fenòmens paranormals Sebastià Darbó. Tot agrupat en el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre.

 

Notícies relacionades:
La Fira Internacional de Bruixeria ha tornat a omplir de màgia Sant Joan les Fonts durant el cap de setmana
La 9a edició de la Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts promourà la difusió de la cultura Rapa Nui