Inicien una campanya de micromecenatge per reeditar la primera maqueta de Xucu-Pà, ‘Ja estem encinta’

Xucu-Pà recupera el seu primer casset, ‘Ja estem encinta’, i l’editarà en format de vinil i CD. Ho fa a través de la discogràfica olotina Rosalita Records, i esperen rebre l’ajuda de diversos mecenes per reunir els 2.000 euros que costa tornar-lo a editar. Es preveu que el treball vegi la llum el Nadal.


Xucu-Pà va retornar als escenaris el passat mes de juny, en un concert homenatge a la banda olotina que va congregar més d’un miler de persones a la Plaça de Braus. L’espectacle, produït pel festival elMini, també preveia l’edició d’un documental sobre el grup; això va fer que es busqués tot el material que hi havia de la banda, i es va trobar l’enregistrament original sonor del primer treball de Xucu-Pà: el casset ‘Ja estem encinta’, editat el 1988. Actualment es poden trobar molts pocs cassets en bones condicions, i per aquest motiu la discogràfica olotina Rosalita Records vol reeditar la maqueta en vinil i cd.

Per a fer la reedició del ‘Ja estem encinta’ s’ha obert una campanya de micromecenatge, per tal de poder finançar els 2.000 euros que costa l’actuació. Es faran 300 cds i vinils per distribuir entre tots aquells que col·laborin amb la campanya, i que podran tornar a escoltar cançons com ‘E moda ser gras’, ‘L’Escaufabarguetes’ o ‘Si les mirades xinessin’. El treball veurà la llum pels volts de Nadal.

 

Notícies relacionades:
El programa ‘Mac Exprés’ recorda el concert homenatge al grup garrotxí Xucu-Pà
El retorn i concert d’homenatge a Xucu-pà reuneix més d’un miler de persones a la plaça de Braus d’Olot
Xucu-Pà torna als escenaris per viure el concert homenatge que li ha preparat el festival elMini d’Olot

x