Olot acollirà per primera vegada la trobada anual del Dia Internacional de les Persones Sordes

Olot acollirà, per primera vegada, la trobada anual de persones sordes de Catalunya coincidint amb la celebració del seu dia internacional. Serà el dissabte 3 d’octubre en una jornada festiva en la que hi assistiran unes 400 persones. La diada també vol servir per sensibilitzar a la població sobre les dificultats del dia a dia d’aquestes persones, reivindicar els seus drets fonamentals i lluitar contra l’exclusió social de les persones sordes. Un altre dels objectius de la trobada és lluitar contra les barreres de comunicació de les persones que pateixen aquesta discapacitat. El president de la Federació de Persones Sordes de Catalunya, Antonio Martínez, ha destacat la importància d’aquest dia en la lluita pels seus drets.

Notícies relacionades:
Olot acollirà la celebració del Dia Internacional de les Persones Sordes

Deixa un comentari