El mundial de patinatge de Cali es podrà seguir en directe a l’espai L’Ideal d’Olot

La matinada de diumenge es celebra a Cali, Colòmbia, el mundial de patinatge artístic en la disciplina de grups de xou on competirà el Club Patinatge Artístic Olot amb la coreografia Sobreviure. Un ball amb que les olotines ja han guanyat el campionat estatal i europeu amb el que esperen aconseguir el seu novè títol mundial. A Olot, totes aquelles persones que vulguin veure el desenvolupament de la competició ho podran fer a l’Espai Ideal, que estarà obert a partir de les 11 de la nit de dissabte. La competició es celebrarà entre 2/4 d’1 i 2/4 de 3 de la matinada de diumenge, hora olotina.

Notícies relacionades:
El CPA Olot posa rumb a Cali per disputar el Mundial de Patinatge en la disciplina de Grups de Xou, on les olotines parteixen com a favorites
El CPA Olot atreu, un any més, centenars de persones al festival de patinatge artístic de Festes del Tura
El CPA Olot inicia la campanya per aconseguir suports per anar al Mundial 2015, que es disputarà a Cali (Colòmbia)
La coreografia ‘Sobreviure’ atorga al CPA Olot el desè Europeu de la seva història a Bremerhaven