La UE Olot buscarà els tres punts contra el Badalona aquest cap de setmana

La Unió Esportiva Olot s’enfronta a una nova jornada de lliga aquest cap de setmana, en aquest cas a casa del Badalona. Rodri espera trencar la mala sort de cara a porteria i creu que si l’equip juga bé pot aconseguir la primera victòria de la temporada.

Aquest diumenge a les 5 de la tarda la Unió Esportiva Olot es disputa una nova jornada de lliga a casa del Badalona. En aquest partit els de Rodri buscaran la primera victòria de la temporada per poder sumar tres punts necessaris per millorar la situació del club en la competició. “Desgraciadament l’equip està jugant a un alt nivell i la falta d’encert ens està perjudicant molt” explica Antono Rodríguez, entrenador UE Olot que assegura que seguiran jugant igual en busca de la victòria.

La temporada passada l’Olot va guanyat per 0-4 al Badalona, però Rodri avisa que les circumstàncies actuals no són les mateixes que la temporada passada. Assegura que és un equip comlicat però tot i així veu possibilitats de poder guanyar a Montgalà. La Unió Esportiva Olot arriba al partit amb tots els jugadors disponibles i Rodri no descarta que Dieguito pugui jugar de titular ara que ja fa dues setmanes que ha rebut l’alta mèdica.

 

Notícies relacionades:
El secretari tècnic de l’Olot David Comamala renova per a les properes dues temporades
La Unió Esportiva Olot fa un bon partit davant del Barça B però encaixa un gol de falta directa i segueix sense guanyar en aquesta temporada (0-1)
– La Unió Esportiva Olot cau durament a Reus (3-0) i segueix sense guanyar en un mal inici de temporada