El CH Olot remunta en els darrers instants del partit davant del CE Noia B i recull el segon empat de la temporada (3-3)

Els jugadors de Gerard Pujol s’han sobreposat a tres targetes blaves i una de vermells durant un intens i vibrant partit i, a falta de 40 segons, han posat les taules al marcador. Un gran Verdaguer ha aturat una darrera de l’altra totes les ocasions del filial del Noia Freixenet B. Els de Gerard Pujol han empatat en les dues primeres jornades de lliga. 

OLOT - NOIAUn equip amb caràcter i personalitat, un conjunt intens i que fa vibrar al públic, fa suar al rival en cada jugada i ven molt cara la seva pell. Així és el renovat Club Hoquei Olot de Gerard Pujol. El nou projecte acaba d’arrencar i en el primer partit a casa, els olotins han deixat una bona imatge davant d’un gran rival. El Noia ha estat millor al primer temps i ha acabat guanyant per un gol a dos abans del descans, però a la represa l’Olot ha anat a buscar al rival en uns minuts on ha passat de tot.

L’àrbitre ha deixat els garrotxins en inferioritat durant molts minuts, ensenyant tres targetes blaves en tres faltes i també expulsant amb vermella a Eloi Barret en un partit amb molta tensió per la bona intensitat que han imposat ambdós equips. Però llavors ha aparegut l’heroi del partit, Albert Verdaguer, que ha aturat una rere l’altra totes les ocasions i les fortes escomeses visitants. El Noia B no trobava la manera de superar el porter olotí, però en una bona acció han aconseguit ampliar distàncies amb l’1 a 3.

Un altre equip, en inferioritat i per sota en l’electrònic, hagués abaixat els braços, però no pas el Club Hoquei Olot, que no s’ha rendit mai i, tot i fallar un penal i una falta directa, ha trobat el camí del gol en el tram final. El capità Adrià ha liderat la remuntada dels seus, que amb un gol a pocs minuts pel final ha cregut en les seves opcions i ha aconseguit empatar a 44 segons del final amb un gol que posava justícia al marcador.

Ara, el CH Olot té dos puntets en la classificació, amb els dos empats recollits en aquestes dures primeres jornades, on l’equip s’està trobant i està mostrant  poc a poc les seves senyals identitat.

 

Notícies relacioandes:
L’Aix les Baines francès s’endú el cinquè trofeu Ciutat d’Olot d’hoquei en un triangular amb el CH Olot i el CP Manlleu
Gerard Pujol és el nou entrenador de l’Hoquei Olot, en substitució de Quim López
La junta directiva de l’Hoquei Olot viurà una renovació de cara a la propera temporada, començant pel seu president Lluís Cases

Deixa un comentari