El sènior femení del CB Olot comença la temporada amb mal peu a casa i cau derrotat amb contundència davant del CN Terrassa (32-66)

L’equip dirigit aquesta temporada per Mònica Colomer ha perdut en l’estrena a casa davant d’un Terrassa molt rodat i superior a les olotines. L’equip ha canviat d’entrenador durant la pretemporada i gairebé no s’ha pogut preparar, en una temporada on la permanència continua essent l’únic objectiu després de molts canvis en el projecte. 

olot terrassaMònica Colomer és finalment qui entrena al CB Olot aquesta temporada, un equip que no ha pogut preparar-se bé per la substitució de Xevi Rodríguez durant la pretemporada. I aquesta falta de rodatge s’ha notat en el partit d’avui, on les garrotxines no han estat a l’alçada i el CN Terrassa els ha passat pel damunt amb facilitat.

Al descans l’avantatge de les egarenques ja era de 20 punts i la bona defensa visitant, combinat amb la falta d’encert local, han fet que el partit no tingués cap història en el tercer i quart període.

Caldrà posar-se les piles després de molts canvis i moltes baixes importants aquesta temporada, en un any on la permanència és l’objectiu de l’equip.

 

Notícies relacionades:
El CB Olot derrota el CE Escola del Carme (67-66) i aconsegueix la permanència virtual a primera catalana a tres jornades pel final