La Garrotxa acull una trobada de 36 cotxes de marca Mercedes-Benz en àmbit català

Aquest dissabte al matí s’han trobat al recinte Firal d’Olot una trentena de cotxes Mercedes-Benz. Ha estat una reunió d’àmbit català per als aficionats a aquest tipus de cotxes per poder compartir un bon dia a la nostra comarca.

El punt de trobada ha estat el recinte Firal d’Olot i el motiu, la passió pels cotxes. Però no per qualsevol tipus d’automòbil, sinó per un d’especial amb una certa aura i un símbol molt identificatiu: els Mercedes-Benz.

El club MB Faq ha organitzat aquesta trobada d’àmbit català arran de la proposta d’un dels seus membres, resident a Olot. Així, s’han reunit una cinquantena de persones aficionades als Mercedes Benz, que sembla que agraden a totes les franges d’edat. Però aquest club i trobades s’estenen més enllà de Catalunya, i n’hi ha arreu d’Espanya i amb membres també d’arreu del món.

Així, cap a dos quarts de deu del matí, i amb la panxa plena després d’haver esmorzat, foto de família i cap a la carrretera! Això sí, amb un únic objectiu: passar-s’ho bé i compartir tot un dia, en aquest cas, al fantàstic entorn que els ofereix una terra de gran bellesa com la Garrotxa.

Deixa un comentari