L’Acordionada de Tortellà celebra la seva 6a edició després de 3 anys en blanc

Aquest dissabte ha tingut lloc la sisena acordionada de Tortellà, una gran festa musical que no se celebrava des del 2011. El seu retorn era esperat, per la qual cosa, durant tot el dia, aquest municipi garrotxí ha tornat a omplir-se d’aficionats a la música.

L’acordionada s’ha tornat a celebrar aquest cap de setmana després de tres anys en blanc. Aquesta jornada musical es va veure per darrera vegada el 2011, en la seva cinquena edició, i enguany, Músics Associats del Llierca l’han tornada a organitzar procurant fer-ne ressò arreu de Catalunya. Mercè Morera, provinent de la Vall d’Aran, ha estat una de les acordionistes que ha tocat a la tarda, i que al matí ha pogut ensenyar la tècnica de la podorrítmia, típica del Quebec.

També s’ha apostat pel producte local. Koldo González o Alba Tomàs, entre altres, han estat dels acordionistes garrotxins presents a la trobada d’un poble on la música és tradició. Aquesta última, de fet, també ha impartit un taller d’acordió al matí.

Amb la bona acollida d’aquest any, s’espera que l’Acordionada es pugui seguir celebrant i es consolidi de nou entre les activitats fixes de la música garrotxina.

x