Eduard Baquer i Sofia García s’imposen a la 7a Volta als Volcans d’Olot, on també hi ha participat la corredora d’Ultra Trails Núria Picas

El Centre Excursionista Olot ha organitzat aquest diumenge la setena Volta als Volcans, una cursa que passa pels quatre volcans de la ciutat. Eduard Baquer i Sofia García s’han imposat als 219 participants, entre els que es trobava la corredora d’ultratrails Núria Picas.

 

Bisaroques, Montsacopa, Garrinada i Montolivet: són els quatre volcans de la ciutat d’Olot, i el recorregut que els esperava fer en 13 quilòmetres als 219 participants de la Volta als Volcans d’Olot: una cursa organitzada pel Centre Excursionista Olot i que ha complert 7 edicions. La Volta als Volcans 2015 es recordarà sobretot per la participació de la famosa corredora d’Ultratrails Núria Picas, quarta classificada femenina a la cursa.

El guanyador absolut de la competició ha estat Eduard Baquer, del TRC Aresta, que després d’un intens duel amb l’atleta del Club Natació Olot Jordi Roura s’ha pogut desenganxar del seu rival en l’última ascensió al volcà Montolivet. Baquer s’ha imposat amb un temps de 52 minuts i 21 segons, quaranta-dos menys que Roura. Lluís Planagumà ha entrat en tercera posició.

En l’apartat femení, Sofia García s’ha imposat amb un temps d’1 hora, 4 minuts i 46 segons. Després de García, han entrat a la meta Mila Duran, a gairebé 4 minuts, seguida de Cristina Vilarnau, tercera.

 

Notícies relacionades:
Rubén Hernández guanya la 6a edició de la Volta pels Volcans d’Olot