El CPA Olot afegeix el Mundial de Cali (Colòmbia) al seu espectacular palmarès i assoleix el seu novè títol mundial amb una gran execució de la coreografia ‘Sobreviure’

Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega l’han tornat a fer grossa amb una gran execució de la coreografia ‘Sobreviure’ al Mundial de Cali i s’han adjudicat el seu novè títol absolut, en un altre any de somni. Unes 250 persones ho han volgut viure en directe a través d’un a pantalla gegant a l’Espai Ideal d’Olot


Un Espai Ideal ple a vessar esperava impacient la sortida de les campiones del CPA Olot, amb nervis però amb molt d’optimisme. El club buscava el seu novè títol mundial en Grups de Xou Gran a Cali, Colòmbia. Des de la capital de la Garrotxa es podia veure a través d’una pantalla gegant. El canvi horari, que feia que aqui el Mundial es disputés de matinada, no ha frenat a l’afició a seguir la competició.

Les primeres a sortir han estat les patinadores del CPA Girona, amb  grans puntuacions i posant el llistó ben alt, i les olotines han sortit les cinquenes, just abans dels tres equips italians, dos d’ells amb incògnita per no saber quin ball farien i quin nivell mostrarien, la qual cosa ha donat molta emoció a la nit.

Amb una forta ovació han estat rebudes les olotines i de ben segur que el caliu de l’afició garrotxina ha arribat fins a terres sudamericanes perquè les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han sortit amb molta força i han executat el ball ‘Sobreviure’ d’una manera com sempre magistral i ratllant la perfecció.

Les puntuacions no han tardat a arribar i han estat, com s’esperava, molt bones, amb 10 inclòs, situant primeres a les garrotxines i desfermant l’eufòria dels olotins (9.7, 9.5, 9.6, 9.7, 9.5, 9.7 / 9.9, 9.8, 9.8, 9.9, 10, 9.9).

Els tres equips italians eren els darrers en sortir i si no superaven a l’Olot, el CPA aconseguiria el seu novè títol. I les italianes van mostrar comde costum un gran nivell, però no suficient per superar ‘Sobreviure’.

L’alegria desfermada al final de l’última actuació era més que justificada. El CPA Olot torna a ser el millor del món, i la coreografia ‘Sobreviure’ es corona en tots els àmbits un cop més, essent campiona d’Europa i del Món.

El podi, encapçalat per l’Olot, l’han completat el Royal Eagle italià i el Girona, la gran sorpresa.

L’afició, molts d’ells familiars i amics de les patinadores, no ha pogut contenir l’eufòria un any més i ja espera amb impaciència la tornada de les seves campiones, que han tornat a situar el nom de la ciutat d’Olot al lloc més alt.

 

Notícies relacionades:
El CPA Olot posa rumb a Cali per disputar el Mundial de Patinatge en la disciplina de Grups de Xou, on les olotines parteixen com a favorites
El CPA Olot atreu, un any més, centenars de persones al festival de patinatge artístic de Festes del Tura
El CPA Olot inicia la campanya per aconseguir suports per anar al Mundial 2015, que es disputarà a Cali (Colòmbia)
La coreografia ‘Sobreviure’ atorga al CPA Olot el desè Europeu de la seva història a Bremerhaven