La Unió Esportiva Olot no troba porteria i segueix sense guanyar en aquest curs, però treu un punt de Montigalà (0-0)

L’equip garrotxí ha pogut marcar i Rodri ha fet debutar Dieguito, a més de Valho a la defensa, però l’Olot està faltat de gol i avui tampoc ha arribat la primera victòria del curs. Això sí, l’equip ha deixat la seva porteria a 0 i s’ha defensat bé, traient un punt del difícil camp Montigalà. 

La primera victòria no arriba, i això que l’Olot ho ha intentat tot a Montigalà davant d’un fort Badalona. L’equip de Rodri ha començat bé, dominant el duel i la possessió de la pilota, i ha gaudit d’ocasions en un primer acte que podria haver acabat, tot i així, malament.

Manu Balda ha tingut la ocasió més clara del partit en les seves mans però no ha aconseguit perforar la porteria de Wilfred. El Badalona ha estat millor i ha enviat una pilota al pal en el tram final de la primera part d’un matx igualat.

A la represa, el Badalona ha vist  com l’Olot es posava de ple en el partit i l’equip de Rodri ha estat millor, buscant el gol amb perseverança.

Les ocasions s’han anat succeint del costat de la Unió Esportiva Olot i, amb l’entrada i debut de Dieguito, l’equip ha seguit gaudint d’ocasions i ha posat setge a la porteria de Morales, creant molt perill. Això sí, la falta de gol ha seguit essent el principal defecte de l’equip garrotxí, que no troba la manera de marcar i a Montigalà tampoc ha trobat porteria.

El partit, doncs, ha tingut dos lectures ben clares: l’Olot segueix amb un clar problema de cara a porteria però en canvi ha aconseguit deixar el seu marc a zero en un camp complicat, i surt amb un punt de la difícil plaça de Badalona.

 

Notícies relacionades:
La UE Olot buscarà els tres punts contra el Badalona aquest cap de setmana
El secretari tècnic de l’Olot David Comamala renova per a les properes dues temporades
La Unió Esportiva Olot fa un bon partit davant del Barça B però encaixa un gol de falta directa i segueix sense guanyar en aquesta temporada (0-1)