Olot Televisió ofereix una programació especial per seguir el 27-S minut a minut

Aquest diumenge OLOT TELEVISIÓ oferirà durant tot aquest diumenge una programació especial per seguir les eleccions al Parlament de Catalaunya. A les 14h, avanç informatiu amb la participació fins al migdia i el seguiment del vot dels garrotxins que formen part de les set llistes de les principals forces polítiques. A partir de les 20h l”Especial 27-S eleccions‘, amb el suport de La Xarxa. Una programació especial de quatre hores en directe que emetran les televisions locals de Catalunya de manera simultània i que analitzarà en clau local i comarcal els resultats dels comicis amb els professionals dels mitjans de comunicació locals.

El programa serà conduït per Albert Brosa, director d’Olot Televisió, i la periodista Mònica Hernández. En les taules de debat hi participaran Joan Marc Salvat, coordinador de Canal Camp; Albert Jordana, director de VOTV, i Josep Maria Arasa, director de Canal Terres de l’Ebre, juntament amb els professors de Ciències Polítiques Miquel Martin Gamisans i Guillem López Bonafont, i l’advocat i escriptor Melcior Comes.  El programa inclourà una valoració de resultats per demarcacions a càrrec de TAC 12 (Tarragona), TV Gironai Lleida TV. Des dels estudis de La Xarxa s’analitzaran els resultats de Barcelona

DSC_0898
Informació i anàlisi

Els dos formats de l”Especial 27-S eleccions’ es realitzaran als estudis centrals de La Xarxa i combinaran la informació amb l’anàlisi. Hi haurà cròniques i entrevistes a càrrec dels periodistes dels mitjans locals i també diverses taules d’anàlisi amb experts.

Balanç de la jornada i interpretació dels resultats

Pel que fa a l’estructura, quedarà dividida en tres blocs. En el primer s’analitzaran els resultats d’una enquesta a peu d’urna i es farà balanç de la jornada electoral a les diferents comarques. En el segon, s’analitzaran els resultats a mesura que avanci l’escrutini de vots. En el tercer bloc, finalment, es recolliran les reaccions polítiques i també les lectures que l’escenari plantegi a escala territorial.