L’especial de la nit electoral a Olot Televisió va mantenir un share superior al 10% durant tot el programa i 600 mil espectadors a Catalunya

OLOT TELEVISIÓ va oferir ahir una àmplia cobertura per explicar la jornada electoral i el resultat a les urnes del 27-S. L’aposta es va fer de manera conjunta amb les televisions locals del país a través de La Xarxa. El programa especial de la nit electoral, que van presentar Albert Brosa i Mónica Hernández, va assolir una xifra d’audiència per sobre del 10% del share durant tota la nit. Una dada molt elevada tenint en compte que eren unes eleccions catalanes. El programa va arrencar a les vuit del vespre amb el sondeig de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per seguir amb l’anàlisi de l’escrutini comarca a comarca, posant l’accent als resultats de la Garrotxa. Les dades d’audiència certifiquen que OLOT TELEVISIÓ va ser el mitjà escollit, després de televisió pública catalana, per seguir la nit electoral. A internet el web va rebre, només en la franja de nit, prop de 1.300 visites úniques d’usuaris de la Garrotxa.

L”Especial 27-S eleccions’, produït conjuntament per una trentena de televisions de proximitat i  La Xarxa de Comunicació Local i emès aquest diumenge en directe, va ser vist per més de 600 mil espectadors a tot Catalunya durant les quatre hores de durada del programa informatiu (de 20h a 00h).

Informació i anàlisi en clau local i comarcal

El programa va apropar als teleespectadors les dades de les capitals de comarca, així com dels municipis més rellevants de Catalunya. Dues taules de debat van ajudar a analitzar les dades i també es va connectar amb les demarcacions de Tarragona, Girona i Lleida per conèixer, a través de les televisions locals del país, com va transcórrer la jornada, així com els resultats obtinguts a cadascuna de les demarcacions.

L’’Especial 27-S eleccions’ va comptar amb la participació de periodistes de Canal Camp, Canal Terres de l’Ebre, Lleida TV, Olot Televisió, TAC12, TV Girona i VOTV, a més de cròniques realitzades per les televisions locals.

Les televisions que van emetre el programa van ser Balaguer TV, Banyoles TV, Canal 10 Empordà,Canal Blau TV, Canal Camp, Canal Reus TV, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l’Ebre, Cugat.cat, El 9 TV, Empordà TV, ETV, Lleida TV, m1tv, Mollerussa TV, Olot Televisió, Pirineus TV, TAC12, Tàrrega TV, teleb-TV Badalona, Televisió del Berguedà, TV Cardedeu, TV Costa Brava, TV Girona, TV Molins, TV Sant Cugat-Vallès 1 TV, TV10 Sant Esteve,TVR Televisió del Ripollès, TVV Televisió Vandellòs, Vallès Visió i VOTV.

Notícies relacionades:
– Junts pel Sí i la CUP són les forces més votades a la Garrotxa amb un 78,42% dels vots
– Les forces independentistes sumen el 73,89% dels vots a Olot
– La participació electoral a la Garrotxa i Olot augmenta un 6% respecte el 2012 i s’apropa al 70%

x