A partir del 19 d’octubre es sancionarà els vehicles que facin un mal ús dels pàrquings amb temps limitat

A partir del dia 19 d’octubre l’Ajuntament d’Olot donarà per finalitzada la campanya d’informació del funcionament dels discos horaris i es procedirà a denunciar tots aquells vehicles que no l’utilitzin o excedeixin el temps màxim d’estacionament. Per totes aquelles persones que encara no tinguin el disc horari, es pot recollir gratuïtament a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot, a la seu de la Policia Municipal, al Consorci d’Acció Social, a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la G arrotxa i a l’Institut de Promoció de la ciutat. Actualment a Olot hi ha un centenar de places d’estacionament amb horari limitat, la majoria a 15 minuts a diferents punts de la ciutat. Les més recents són les de la façana principal de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, aquestes amb una estada màxima d’una hora.  La sanció per fer un mal ús d’aquestes aparcaments és de 80 euros.

Notícies relacionades:
Dilluns es començaran a repartir els discos per controlar el temps als aparcaments d’horari limitat
– Olot aprova introduir les zones d’aparcament amb horari limitat d’una hora i repartirà 2.000 discos horaris als ciutadans

Deixa un comentari