‘De tapes i vins per la Garrotxa’ és la retorn de la ruta del vi, amb les tapes com a principal acompanyant

Aquest cap de setmana torna a la comarca la ruta del vi, que com sempre, pretén donar a conèixer els vins de la dotzena de Denominacions d’Origen catalanes. Aquest any, però, arriba sota el títol “De Tapes i Vins per la Garrotxa” en una tercera edició on les tapes prenen protagonisme i s’alcen com un bon acompanyant per al vi, creant així una nova ruta gastronòmica per gaudir de la tardor.

A partir d’aquest divendres Olot i la Garrotxa tornaran a gaudir d’una nova ruta gastronòmica organitzada per l’Associació d’Hostalatge de la comarca. Fins el dia 25 d’octubre, 19 establiments de la Garrotxa s’acullen a la ruta del vi, que per tercera vegada vol acostar els vins de les dotze Denominacions d’Origen catalanes als seus clients.

Aquest any les tapes prenen més protagonisme i es presenten com l’acompanyant perfecte per gaudir d’una ruta en la que participen una quinzena d’establiments i que combina el la gastronomia de la comarca amb maridatges de vi.

Dues altres maneres de gaudir de “De tapes i vins per la Garotxa” és amb la tapa de nit, una novetat d’aquesta edició, i que s’acompanya d’un còctel o bé els menús maridatge de vi. Durant la ruta del ví, també es faran activitats paral·leles, com ara tastets i degustació de vins catalans i amb la DO Empordà i també un tast de Garnatxes i Sumolls elaborats a l’Ala Anoia.

 

Notícies relacionades:
La Ruta del vi oferirà menús amb maridatge de tres vins de Denominació d’Origen

Deixa un comentari