Detenen els lladres responsables del robatori a un supermercat de Sant Feliu de Pallerols

Els Mossos d’Esquadra van atrapar la matinada del 23 de setembre els lladres responsables del robatori a un supermercat de Sant Feliu de Pallerols, la mateixa nit. Els quatre detinguts, d’Olot, van ser enxampats fent una infracció viària a Girona. El menor del grup va ser posat en llibertat.

El menor del grup de quatre lladres va entrar per una finestra lateral a aquest supermercat de Sant Feliu de Pallerols, enduent-se el canvi de la caixa enregistradora, un talonari de loteria d’una penya local de futbol, licors, bombetes i molts productes d’higiene personal. Però en la seva fugida, van ser descoberts a Girona per fer un canvi de sentit prohibit al mig del carrer Emili Grahit: una patrulla dels Mossos els va detenir per la infracció, i davant el nerviosisme dels lladres la policia els va registrar, trobant tot el material robat i les eines per a forçar la finestra del supermercat. Els quatre lladres són d’Olot i de nacionalitat peruana; tres dels delinqüents tenen entre 18 i 22 anys, i han passat a disposició judicial després de quedar en llibertat amb càrrecs. Pel què fa al menor, es troba en llibertat però haurà de comparèixer davant la fiscalia de menors quan se’l citi.

x