Detenen els lladres responsables del robatori a un supermercat de Sant Feliu de Pallerols

Els Mossos d’Esquadra van atrapar la matinada del 23 de setembre els lladres responsables del robatori a un supermercat de Sant Feliu de Pallerols, la mateixa nit. Els quatre detinguts, d’Olot, van ser enxampats fent una infracció viària a Girona. El menor del grup va ser posat en llibertat.

El menor del grup de quatre lladres va entrar per una finestra lateral a aquest supermercat de Sant Feliu de Pallerols, enduent-se el canvi de la caixa enregistradora, un talonari de loteria d’una penya local de futbol, licors, bombetes i molts productes d’higiene personal. Però en la seva fugida, van ser descoberts a Girona per fer un canvi de sentit prohibit al mig del carrer Emili Grahit: una patrulla dels Mossos els va detenir per la infracció, i davant el nerviosisme dels lladres la policia els va registrar, trobant tot el material robat i les eines per a forçar la finestra del supermercat. Els quatre lladres són d’Olot i de nacionalitat peruana; tres dels delinqüents tenen entre 18 i 22 anys, i han passat a disposició judicial després de quedar en llibertat amb càrrecs. Pel què fa al menor, es troba en llibertat però haurà de comparèixer davant la fiscalia de menors quan se’l citi.

Deixa un comentari