El festival Sismògraf busca persones majors de 45 anys per participar en un taller de dansa

El festival Sismògraf busca homes i dones majors de 45 anys amb ganes de ballar i experimentar amb el propi cos per participar en un taller de dansa que se celebrarà de l’octubre a desembre al Teatre Principal d’Olot. L’atractiu de la convocatòria és la possibilitat de participar en un càsting per participar en un espectacle dirigit pel coreògraf Sebastián García Ferro que s’estrenarà en el marc del Sismògraf al Mercat de les Flors de Barcelona. El muntatge combinarà set ballarins professionals amb d’altres sorgits dels tallers que es duran a terme a Granollers, Mataró, Barcelona i Olot.

Els interessats poden inscriure’s gratuïtament adreçant-se al Teatre Principal d’Olot. El taller s’emmarca en la segona edició del Sismògraf com a festival de referència a Catalunya. El festival se celebrarà del 31 de març al 3 d’abril del 2016 a la capital de la Garrotxa.

Notícies relacionades:
El Sismògraf integra els olotins en espectacles de dansa com ‘Las Muchas’ o l’Itinerari de Dansa al Parc
El festival Sismògraf converteix Olot en la capital de Catalunya de la dansa contemporània
El festival Sismògraf comença aquest divendres amb entrades exhaurides per a diversos espectacles

Deixa un comentari