La Diputació de Girona subvencionarà l’educació ambiental a 40 mil escolars

Aproximadament uns 200.000 escolars gironins han passat al llarg dels darrers 8 anys pel programa pedagògic Indika que pretén donar a conèixer el patrimoni cultural i natural del territori. Aquest i altres programes educatius impulsats per la Diputació de Girona tornen amb força aquest nou curs 2015-2016.

L’objectiu és ampliar els programes i arribar al major nombre d’escolars possibles. Pensats per a uns 40.000 alumnes, enguany la Diputació de Girona hi destina més de 65.600 euros en el programa Indika, 47.700 euros en el programa del Mar als Cims i 27.600 en els Tallers Ambientals. Uns programes pensats perquè els alumnes puguin descobrir el patrimoni cultural i natural de comarques gironines.

Són quasi 200.000 alumnes els que han passat ja per aquests 3 programes principals en els últims anys. La importància d’aquestes activitats és el paper actiu dels alumnes, ja que són ells mateixos que viuen i senten el que els mestres expliquen. El 70% del cost de les activitats són subvencionades per la Diputació de Girona i la resta l’assumeixen els participants.