La Lliberia Serra de les Planes ven un número de la Primitiva premiat amb més de 700 mil euros

Una administració de les Planes d’Hostoles reparteix més de 740.000 euros amb un premi de la Primitiva, que va tocar el passat dijous 24 de setembre. L’establiment ja ha repartit diversos premis amb loteries aquest 2015.

La Llibreria Serra de les Planes d’Hostoles fa alhora d’administració de loteria del poble, un negoci que de moment ha repartit molts diners en el que portem d’any. En concret són 743.300 euros, corresponents al sorteig de la Primitiva del passat dijous 24 de setembre. Tot i que l’afortunat no ha aparegut, a la llibreria es mostren molt contents de repartir una quantitat d’aquest volum, mai vista a l’administració. El poble mostra un interès especial aquests dies en l’any afortunat de la llibreria, que espera ara que en faci encara una de més grossa.

Deixa un comentari