Les obres del carrer Macarnau s’emmarquen dins d’un projecte que vol remodelar-lo per complet

L’Ajuntament d’Olot està adequant a la normativa l’aparcament del carrer Macarnau. El projecte de millora inclou l’asfaltatge de la zona de pàrquing, la il·luminació de l’espai i també l’ampliació dels espais per als vehicles, cosa que reduirà el número de cotxes que hi poden estacionar. Aquesta és només la primera fase d’un projecte que preveu remodelar tot el carrer l’any que ve.

Aquests dies l’aparcament del carrer Mararnau d’Olot no es pot utilitzat. L’Ajuntament l’està arreglant per asfaltar-lo, posar-li il·luminació i adequar-lo a la normativa. Això suposa fer els espais per als vehicles més amples i per tant es perdran una vuitena de places. Dins d’aquest pàrquing també s’hi traslladaran totes les places de zona blava que hi ha al llarg del carrer Macarnau. Per tant, en total hi haurà uns 15 espais lliures per a vehicles menys dels que hi havia fins ara. Pel que fa al carrer, tal com explica Josep Gelis, regidor de Gestió Urbanística del consistori olotí, en l’espai on fins ara hi havia els aparcaments de zona blava, ara s’hi faran llocs d’estacionament per a motocicletes.

De moment aquestes són les actuacions que es duran a terme al carrer Macarnau dins de la primera fase del projecte de millora d’aquesta via, que de cares a l’any que ve preveu remodelar per complet el carrer.

Les obres de la primera fase del projecte que s’estan duent a terme, està previst que s’acabin abans de la Fira de Sant Lluc, a mitjans d’octubre.

 

Notícies relacionades:
L’Ajuntament d’Olot asfaltarà els aparcaments de Macarnau i de la pista d’atletisme amb el Pla d’Asfalts 2015

x