Les patinadores del CPA Olot reben una calorosa i emocionant acollida a l’Ajuntament de la ciutat

Després d’aconseguir diumenge el Campionat del Món, el Club de Patinatge Artístic Olot va ser rebut ahir a la tarda a l’Ajuntament de la capital garrotxina. El saló de plens del consistori es va omplir amb familiars, amics, i afició del club, en un acte que va viure diversos moments emotius.

Les patinadores del CPA Olot van arribar a l’Ajuntament d’Olot directament de l’aeroport de Barcelona, on ja les esperaven les primeres abraçades. A dins, com és habitual en aquestes ocasions, el saló de sessions estava ple a vessar, i les patinadores van rebre el reconeixement del públic assistent una per una.

Comencen els parlaments i és aquí quan es desencadenen les emocions a flor de pell de cada una d’elles. Sis patinadores deixen el grup: Helena Corredera, Marina Masdéu, Estel Aubert, Sara Meya, Paula Pons i Anna Fàbrega, i no poden evitar sentir-se part d’un moment molt especial. Ester Fàbrega i Anna Quintana recorden els moments viscuts amb elles i amb tot l’equip, fent evident que el club segueix unit en l’esforç per aconseguir portar el nom d’Olot arreu del món.

Un cop acabada la recepció, toca signar al llibre d’honor de la ciutat, una firma que es repeteix en nombroses pàgines. I tot sense deixar de lluir el treball del seu esforç penjat a coll: el novè or mundial de grups de xou de Patinatge Artístic.

 

Notícies relacionades:
El CPA Olot afegeix el Mundial de Cali (Colòmbia) al seu espectacular palmarès i assoleix el seu novè títol mundial amb una gran execució de la coreografia ‘Sobreviure’
El CPA Olot posa rumb a Cali per disputar el Mundial de Patinatge en la disciplina de Grups de Xou, on les olotines parteixen com a favorites
La coreografia ‘Sobreviure’ atorga al CPA Olot el desè Europeu de la seva història a Bremerhaven

 

Deixa un comentari