Els Amics de les Lletres Garrotxines editen una antologia poètica per celebrar el 20è aniversari de l’associació

Els amics de les Lletres Garrotxines han complert 20 anys d’història de l’associació. Per celebrar-ho, i entre d’altres actes, han decidit editar el llibre ’20 anys. Antologia Poètica’. El president de l’entitat, Narcís Munsó, i el tresorer, Antoni Fuentes, han estat al plató de Les Notícies per explicar els detalls de la presentació del llibre, que tindrà lloc dissabte 3 d’octubre a les 7 de la tarda a la Casa Museu Can Trincheria d’Olot.

Narcís Munsó, president dels Amics de les Lletres Garrotxines, ha explicat que el llibre inclou de quatre a vuit poesies de 25 dels socis de l’entitat, de temàtica molt diferent per donar compte del treball que s’ha fet des de l’associació durant aquests 20 anys d’història. Per la seva banda, Antoni Funetes ha donat els detalls de la presentació de l’obra. L’escriptor Lluís Busquets presentarà l’acte, on es llegiran les poesies que conté el llibre, recitades per Margarida Arau i Josep Caselles. Amenitzarà l’acte la violoncelista belga Ème Dierckx, que ja ha col·laborat amb l’associació en altres ocasions.

Els Amics de les Lletres Garrotxines està en plena renovació ara que compleix 20 anys. L’entitat ha onclòs nous tallers setmanals per tal de millorar la poesia dels seus integrants. El president ha explicat que aquests tallers se celebren el quart dijous de cada mes a les 7 de la tarda al Casal Marià d’Olot.

Deixa un comentari