L’Ajuntament d’Olot insisteix a l’Estat amb la variant i demana la millor solució per al tram que ha de passar per l’Hostal del Sol

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha insistit a l’Estat perquè respongui les al·legacions fetes sobre el projecte de la variant d’Olot fetes des del territori. Ho ha tornat a demanar en una reunió amb el Subdelegat del Govern de l’Estat. A l’Ajuntament li preocupa, sobretot, trobar la millor solució per al tram que ha de passar per l’Hostal del Sol.

L’Estat es va comprometre a respondre les al·legacions sobre la variant d’Olot al mes de setembre per debatre-ho amb el territori i redactar-ne el projecte final; però el setembre ha passat i la resposta no ha arribat. Ahir l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, va reunir-se amb el Subdelegat del Govern central, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, per reiterar-li la necessitat de comptar amb les al·legacions. “El tema de la variant és un dels que jo m’he fixat com a prioritari per a la ciutat” assegura Corominas que afegeix que es anirà “a trobar a qui faci falta perquè d’una vegada per totes desencallem la variant”.

L’Ajuntament d’Olot està interessat sobretot a conèixer la solució que l’Estat donarà al tram que ha de passar per l’Hostal del Sol. El projecte inicial planteja que la carretera passi entre el nucli de la ciutat i el barri olotí, però les al·legacions traslladades des de l’Ajuntament demanen un túnel per darrere de l’Hostal del Sol.

Les administracions de la Garrotxa demanen que la resposta a les al·legacions per part de l’Estat arribin perquè el projecte de la variant d’Olot sigui una realitat al més aviat possible.

 

Notícies relacionades:
La Generalitat ha culminat la redacció del projecte constructiu de la variant d’Olot amb un pressupost previst d’entre 117 i 125 milions d’euros
El conseller Santi Vila afirma que caldrà veure qui és responsable que la cinglera de Castellfollit estigui prou neta i conservada
La Comissió d’Urbanisme aprova la modificació per desplaçar al nord el tram de la variant d’Olot pertanyent a la Generalitat

Deixa un comentari