Olot acull la 45a Trobada de Pessebristes de Catalunya i les Balears aquest cap de setmana

La 45a Trobada de Pessebristes de Catalunya i les Balears es celebrarà a Olot aquest cap de setmana. Les 64 associacions de pessebristes que formen part de la federació catalana es donaran cita a Olot per iniciar la campanya coincidint amb el dia del seu patró: Sant Francesc d’Assís.

L’Agrupació de Pessebristes d’Olot i la Garrotxa ha estat l’encarregada d’organitzar aquest any la trobada anual de Pessebristes de Catalunya i les Balears. D’aquesta manera Olot es convertirà un altre cop en la capital del pessebrisme i acollirà aquest cap de setmana a les 64 associacions que formen part de la federació catalana. A més dels pessebristes catalans i balears, a la trobada hi assistiran com a convidats especials la Catalunya Nord i el Principat d’Andorra. Aquesta trobada es celebra anualment coincidint amb el dia de Sant Francesc d’Assís, patró dels pessebristes, per donar el tret de sortida a la campanya, tal com ha explicat Albert Català, president de la Federació Catalana de Pessebristes.

Dissabte a Olot serà una diada cultural, de divulgació i promoció per a les entitats, que es donaran a conèixer a l’Hospici amb una fira-mercat, tallers, mostres i un debat sobre el futur del pessebrisme.

Diumenge 4 d’octubre, dia del patró dels pessebristes, serà festiu i, a més de la tradicional missa, inclourà una visita al volcà Montsacopa i a l’ermita de Sant Francesc.

Deixa un comentari