Olot ret homenatge a l’artista Miquel Plana amb tretze propostes repartides per la ciutat durant la tardor

Olot ret durant aquesta tardor un homenatge a la figura de l’artista Miquel Plana, que ens va deixar ara fa tres anys. Gràcies a la cessió de la seva obra per part dels familiars i amics de Plana, Olot pot gaudir fins a finals d’any de tretze propostes diferents repartides per la ciutat.

Barcelona, Madrid, París…són algunes de les ciutats que s’havien interessat en l’artista olotí Miquel Plana, dedicant-li de forma exclusiva diverses exposicions de la seva obra. Ara Olot l’hi fa el seu particular homenatge, amb tretze propostes sobre l’artista repartides per la ciutat: totes elles necessàries per reflectir les múltiples vessants de Miquel Plana. Dues de les mostres més importants es troben al mateix Museu de la Garrotxa: ‘Miquel Plana. Arquitecte del llibre’ i ‘Cartells: bibliofília en 2D’; dues exposicions confeccionades amb l’ajuda de l’entorn més proper de l’artista.

Les tretze propostes diferents repartides durant aquesta tardor per diferents espais d’Olot tenen com a objectiu que la mateixa ciutat reconegui un veí més; un veí que al mateix temps va ser distingit arreu per la qualitat de la seva obra.

 

Notícies relacionades:
Els Museus d’Olot presenten dues exposicions per Festes del Tura sobre l’artista Miquel Plana i l’escriptor Marian Vayreda