Sant Joan les Fonts acollirà persones refugiades gràcies a l’acord entre CiU i la CUP

Sant Joan les Fonts serà municipi acollidor de persones refugiades. Així ho ha aprovat el consistori santjoanenc per iniciativa dels dos grups municipals: CiU i la CUP. Des de la regidoria de Benestar Social ja s’ha començat a treballar per organitzar la primera acció solidària que serà el proper 11 d’octubre. A la Plaça Major de Sant Joan s’hi farà un berenar solidari on l’aportació mínima per assistir-hi serà de 3€. Durant l’acte, Dolors Arqué explicarà contes a tota la mainada. Tots els beneficis que es facin es destinaran a enviar material d’ajuda humanitària als refugiats sirians.

Notícies relacionades:
Una setantena de persones assisteix a la presentació de la Plataforma Garrotxa Acull en una concentració de solidaritat amb els refugiats
Els ajuntaments de capitals de comarca de Girona coordinen esforços per oferir una acollida de qualitat als refugiats
UCFR demana el suport de tots els municipis de la comarca en la crisi dels refugiats mentre que l’Ajuntament d’Olot i Riudaura s’ofereixen a acollir-ne