El president del CPA Olot, Joan Fàbrega, deixa la porta oberta a un relleu a la junta i la presidència del club

La junta del Club Patinatge Artístic Olot podria canviar abans de final d’any, inclòs el seu president. Joan Fàbrega ho ha deixat entreveure en una entrevista al programa ‘Pros i Contres’ d’Olot Televisió just després d’aterrar de Colòmbia, on el club ha aconseguit el novè mundial. Fàbrega i la junta actual acaben mandat aquest any i no ha descartat deixar pas a altres persones. De fet aquesta setmana s’ha produït la primera reunió per discutir aquesta qüestió i el president ha explicat que “si hi ha d’haver un canvi s’ha de produir abans de l’inici de temporada”. A la pregunta de si hi ha president per temps, Fàbrega ha dit amb la boca petita que “ja se’n parlarà”.

El debat sobre la relació entre Catalunya i la resta d’Espanya està instal·lat en pràcticament tots els àmbits de la societat i l’esport no és una excepció. D’aquest tema també n’ha parlat el president del Club Patinatge Artístic en l’entrevista. Preguntat sobre quina seria la situació del patinatge en una Catalunya independent Joan Fàbrega ha estat molt taxatiu quan ha dit que “de l’estat espanyol no rebem res, res vol dir res. Ens hem d’inscriure com a club com a Federació Espanyola però no rebem ni tan sols inscripció per participar en un europeu o al mundial i econòmicament no rebem res”. Fàbrega també s’ha queixat públicament de les destinacions que s’escullen per celebrar els campionats del món i ha instat a la resta de club a “asseure’s al voltant d’una taula per dir ‘ja n’hi ha prou'”.

 

Notícies relacionades:
Les patinadores del CPA Olot reben una calorosa i emocionant acollida a l’Ajuntament de la ciutat
El CPA Olot afegeix el Mundial de Cali (Colòmbia) al seu espectacular palmarès i assoleix el seu novè títol mundial amb una gran execució de la coreografia ‘Sobreviure’
El CPA Olot posa rumb a Cali per disputar el Mundial de Patinatge en la disciplina de Grups de Xou, on les olotines parteixen com a favorites

x