L’Agrupació Benèfica Els Trucaires de Pekín organitza aquest dissabte el 58è. Campionat de Truc

Aquest cap de setmana tindrà lloc el 58è. Campionat de Truc del barri de Pequín d’Olot. Joan Usano, president de l’Agrupació Benèfica els Trucaires de Pekín, ha estat aquest dijous al plató de ‘Les Notícies’ per explicar els detalls d’aquesta l’edició. Tot i que Usano ha explicat que durant els darrers anys el campionat ha gaudit d’una bona participació, de 24 a 30 parelles, des de l’agrupació es vol fomentar la participació. Es per això que han preparat un bon primer premi per als guanyadors, composat per un pernil, un dinar en un restaurant proper, cava i vi, a més del pertinent trofeu.

Les inscripcions es registraran a la mateixa hora d’inici del campionat. L’esdeveniment no es redueix simplement a la competició. L’agrupació ha programat dos dies de festa i diumenge hi haurà lloc per a un dinar de germanor, sardanes i ball. Joan Usano ha animat a participar al campionat, sobretot els joves, perquè el truc, un joc tradicional català, no es perdi de cares a les futures generacions.

Notícies relacionades:
Tretze trios al Primer Campionat de Truc a 6 de Festes del Tura