Altrart projecta aquest divendres el curtmetratge ‘El Corredor’ de José Luis Montesinos i Ikesa Blesa

Avui tenen la oportunitat única de veure a Olot el curtmetratge ‘El Corredor’, de José Luis Montesinos i Iakes Blesa, guanyador del Premi Gaudí 2014 al Millor Curtmetratge. Altrart, l’Associació d’Artteràpia Olot conjuntament amb la Fundació PIMEC-Acció Social, organitzen la projecció, a un quart de nou del vespre i a la sala d’actes de l’Orfeó Popular Olotí. A continuació s’ha previst un col•loqui obert entre tots els assistents amb els promotors del curtmetratge. El curt parla de l’atur i les segones oportunitats i explica la història d’un empresari que tanca una empresa i acomiada 300 treballadors. El primer dia que surt a córrer topa amb un dels que va deixar sense feina. Recordin la projecció és avui a un quart de nou del vespre a l’Orfeó.

x