L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca aprova una moció en suport al president Mas, Ortega i Rigau després de la seva imputació

Per cert, que l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca va celebrar ahir ple, el corresponent al mes d’octubre. Allà, els dos grups amb representació al consistori, Convergència i Unió i Junts per Sant Jaume – Acord Municipal, van aprovar per unanimitat una moció conjunta en suport del president Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega i la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, després que han estat imputats i citats a declarar per la seva implicació en l’organització del 9-N. L’alcalde, Jordi Cargol, ha assegurat que seguiran al costat de Mas, Ortega i Rigau i “en contra que l’Estat utilitzi les lleis contra els drets que Catalunya té com a país”.


Notícies relacionades:
Josep Maria Corominas sobre la imputació de Mas, Ortega i Rigau: “Qui utilitza les lleis s’equivoca”
Imputen a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per la celebració del 9-N0
El Govern municipal de Sant Jaume de Llierca proposarà retirar la bonificació per vehicles poc contaminants arran de l’escàndol a Volkswagen