Olot Televisió oferirà la Fira Bruixeria de Sant Joan les Fonts en directe aquest dissabte a partir de les 19:30h

La Bruixeria envairà, aquest cap de setmana, tots els racons de Sant Joan les Fonts. El municipi organitza la desena edició de la Fira Internacional Bruixeria i han preparat un munt d’actes per celebrar-ho. Per acompanyar-los en aquest aniversari OLOT TELEVISIÓ emetrà un programa en directe demà, dissabte. A partir de dos quarts de vuit del vespre, i des del Clot de l’Infern, podran veure tots els espectacles de la Fira Bruixeria. L’especial també recorrerà tots els racons perquè puguin veure els tallers i les parades que s’instal·laran. Entrevistarem els principals protagonistes, entre els quals hi ha persones arribades de diferents racons de la geografia catalana. Recordin, demà a partir de dos quarts de vuit del vespre, programa especial de la Fira Bruixeria, en directe, a Olot Televisió.