Tortellà celebra aquest dissabte la 1a Fira de la Cervesa i l’Alimentació

A més de les fires consolidades de Sant Joan i Besalú, aquest dissabte Tortellà celebra la Primera Edició de la Fira de la Cervesa i l’Alimentació. La jornada culminarà amb un concert de Gossos, que conjuntament amb l’empresa Terra Aspra del municipi, presenten una cervesa pròpia amb motiu del seu 22è aniversari.

Amb la voluntat de promocionar la cervesa, l’Ajuntament de Tortellà ha decidit organitzar una fira dedicada a aquesta beguda al municipi. Es presentaran les cerveses elaborades per quatre productors, entre elles, dues variants de la marca local Terra Aspra. El seu responsable, Paco Ribera, ha estat aquest divendres al plató de Les Notícies juntament amb la regidora de cultura, Mireia Canal, per explicar els detalls d’aquest esdeveniment. Ribera ha explicat que Terra Aspra presentarà tres tipus de cerveses, dues pròpiament de la marca a més de la cervesa ‘Gossos’, en reconeixement del grup de música, que compleix 22 anys. Mireia Canal ha explicat que l’etiqueta d’aquesta cervesa ha estat dissenyada per Roger Farré, baixista del grup. Gossos oferirà un concert dissabte a les 10 de la nit al Casino de Tortellà. L’entrada té un cost de 14 euros, tot i que la regidora ha recordat que costa dos euros menys si es compra de forma anticipada.

Un dels plats forts serà el el concurs d’allioli, que tindrà lloc a partir de la una de la tarda amb tothom que s’hi hagi inscrit prèviament. la regidora de cultura ha explicat que el consistori disposarà tots els ingredients i els estris per poder preparar l’alliolli. Com a jurat, el concurs comptarà amb el cuiner i gastrònom Pep Nogué. Canal ha explicat que durant la fira hi haurà moltes més activitats, entre elles, A més, una exposició, activitats familiars i un escenari obert perquè actuï tothom qui vulgui.