Una UE Olot amb set de victòria s’enfronta al Sabadell aquest diumenge al Municipal

La Unió Esportiva Olot disputarà aquest diumenge al Municipal un duel decisiu contra el Sabadell. Després d’un inici erràtic, els homes de Rodri han de guanyar per remuntar un inici de temporada amb molts resultats negatius.

El Sabadell és un equip que ha baixat aquest any des de la Segona A i que està fent una bona temporada fins ara, però la UE Olot necessita urgentment una victòria, i aconseguir-la a casa contra aquest rival és possible si es transformen les arribades en gols. Dues peces com Diego i Perea poden ser decisius en aquest sentit. Entraran a la convocatòria i s’estan adaptant correctament a l’engranatge de l’equip.

Després de 6 partits amb un balanç de 4 derrotes i dos empats, els homes de Rodri necessiten guanyar: l’equip està preparat anímicament per fer-ho, i una victòria aquest diumenge pot fer que l’equip agafi volada.

Així, aquest diumenge pot ser un punt d’inflexió per a un equip que durant la temporada, hauria d’aconseguir resultats molt més positius amb el bon joc que ja ha demostrat fins ara damunt el terreny de joc.

 

Notícies relacionades:
La Unió Esportiva Olot no troba porteria i segueix sense guanyar en aquest curs, però treu un punt de Montigalà (0-0)
La UE Olot buscarà els tres punts contra el Badalona aquest cap de setmana
La Unió Esportiva Olot fa un bon partit davant del Barça B però encaixa un gol de falta directa i segueix sense guanyar en aquesta temporada (0-1)

Deixa un comentari