La penya AOAPIX suspèn el mercat de la joguina per la mort en accident laboral de Simó Sala, que formava part de la penya

L’home de 55 anys i veí de la Vall d’en Bas que ahir va morir en accident laboral a l’empresa Cales de Llierca d’Argelaguer és Simó Sala i formava part de l‘Associació d’Olotins Amics del Porc i del Xai, l’AOAPIX. La penya tenia previst organitzar, aquest diumenge, el mercat de la joguina. En un comunicat publicat a les xarxes socials, l’AOAPIX anuncia que suspenen l’activitat i l’aplacen per diumenge vinent, 11 d’octubre. Aquell mateix dia també faran el sorteig de la rifa. Des d’ahir al vespre la pàgina que la penya té al Facebook s’hi pot veure un crespó negre en senyal de dol i on s’hi pot llegir el condol a la família. Simó Sala no només era conegut a Olot. A les Preses també participava activament en actes culturals i festius, era membre de la Colla Gegantera del municipi i era el ballador de la Granota, que precisament el proper cap de setmana hauria sortit a plaça coincidint amb la Gala de les Preses. Segons ha pogut saber OLOT TELEVISIÓ s’estaria parlant de fer-li un homenatge durant les festes.

Notícies relacionades:
-Un home de 55 anys de la Vall d’en Bas mor en un accident laboral a Argelaguer i l’empresa parla de “pèrdua de consciència”

AOAPIX crespó