Més de 200 persones sordes de tot Catalunya han celebrat a Olot el Dia Internacional de les Persones Sordes

Aquest dissabte s’ha celebrat a Olot la trobada de persones sordes organitzada per la seva Federació Catalana. Ha estat una jornada per posar en relleu les dificultats d’aquest col·lectiu dins d’una societat que encara ha de fer molts passos per integrar-la.

Més de dues-centes persones sordes s’han reunit aquest matí a l’antiga estació d’Olot i han marxat fins al centre per celebrar el seu dia i reivindicar la seva condició. Ha estat per celebrar el Dia Internacional de les Persones Sordes, que en coincidir amb les eleccions, el 27 de setembre, va forçar a aplaçar la trobada a aquest dissabte.

Aquesta jornada pretén recordar a la societat i les institucions les dificultats del col·lectiu per normalitzar la seva situació.

Així, durant tot el dia, les persones sordes reunides a Olot han pogut treballar en aquesta tasca perquè se les tingui més en compte.

 

Notícies relacionades:
Olot acollirà per primera vegada la trobada anual del Dia Internacional de les Persones Sordes
Olot acollirà la celebració del Dia Internacional de les Persones Sordes