Tortellà tira endavant la primera Fira de la Cervesa Artesana tot i la inestabilitat del cel

Tortellà va poder celebrar la seva primera fira de la cervesa artesana aquest dissabte malgrat la inestabilitat del temps. Amb aquesta iniciativa, aquest poble garrotxí va dinamitzar el dia d’una manera original, atraient als aficionats a la gastronomia al municipi.

La primera fira de la cervesa artesana de Tortellà va poder tirar endavant malgrat un dia inestable, meteorològicament parlant. La fira, de petit format, va atreure gent d’arreu de la comarca a provar diverses cerveses, garrotxines i de fora. A més, també es va organitzar un concurs d’all i oli amb diversos participants i amenitzat pel gastrònom Pep Nogué. Al final, el millor all i oli va ser el de Xavi Burruel. Amb tot, la fira va dinamitzar el dia d’un poble que va aprofitar el seu potencial per gaudir d’un dia amb un bon toc de gastronomia.

 

Notícies relacionades:
Tortellà celebra aquest dissabte la 1a Fira de la Cervesa i l’Alimentació