Veïns i entitats de Sant Joan les Fonts es bolquen en la celebració de la desena Fira Internacional de Bruixeria

Diu la cançó que quan ‘plou i fa sol les bruixes porten dol’. A Sant Joan les Fonts, tot i les gotes que han caigut aquest matí, les bruixes no hi porten dol, hi van del tot animades i és que tenen una cita amb la seva fira internacional. Una volta pel Clot de l’Infern és suficient per constatar la implicació de tot el municipi garrotí en aquesta fira. Entitats i particulars es bolquen en l’esdeveniment perquè sigui del tot animat i no hi falti de res.

FIRA BRUIXERIA REPOR

Hi participen l’Associació de Comerciants de Sant Joan, que s’han unit per muntar una parada amb venda de begudes, productes de panaderia i menjar, molts d’ells tematitzats per a l’ocasió: així es poden comprar mussols, rats penats o teranyines comestibles. L’Escola de Belles Arts tampoc s’ha volgut perdre la cita, amb una parada on donar-se a conèixer. Són molts també els veïns i veïnes, que disfressats, es passegen per la fira i col·laboren en l’organització.

Una implicació del municipi que ha fet possible que aquest 2015 la Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts compleixi 10 anys de vida. 10 anys en els que el poble ha acostat el món de l’esoterisme a la Garrotxa convertint-la en una de les trobades de referència del país. 10 anys, que no es poden celebrar de cap altre manera que amb una gran festa, amb brindis inclòs.

Aquest vespre, OLOT TELEVISIÓ emet en directe la celebració de la fira en un programa especial en motiu del seu desè aniversari.

 

Notícies relacionades:
Olot Televisió oferirà la Fira Bruixeria de Sant Joan les Fonts en directe aquest dissabte a partir de les 19:30h
La Fira de Bruixeria complirà 10 edicions reunint totes les cultures esotèriques que han passat pel certamen
La Fira Internacional de Bruixeria ha tornat a omplir de màgia Sant Joan les Fonts durant el cap de setmana

Deixa un comentari