Liberisliber es consolida com una fira de referència en el món editorial

Besalú ha acollit durant tot el cap de setmana la sisena edició de la fira d’editorials independents Liberisliber. Més de quaranta cases d’edició d’arreu de l’estat han creat a la vil·la medieval un ambient literari i cultural durant tot el cap de setmana.

Liberisliber s’ha consagrat com una referència en el món literari i editorial. En la seva sisena edició, aquesta fira ha fet un pas endavant i la seva aposta per localitzar-se a Besalú es demostra encertada.

El prat de Sant Pere s’ha convertit durant tot dissabte i diumenge en un punt d’intercanvi d’idees i de compra-venda de llibres, on editors independents de tot Catalunya i arreu de l’estat per una banda, i lectors per l’altra, podien conèixer-se. I això, tots ho han valorat molt positivament.

Però a més de lectors, també s’hi han trobat escriptors de renom que han arribat a Besalú aliens a actes i presentacions: només hi han estat com a visitants. En són exemple Joan-Lluís Lluís i Joan-Daniel Beszonoff, en aquest cas, arribats de la Catalunya Nord.

Ara, un cop tancada la sisena edició de la fira, Liberisliber ja es pot considerar plenament consolidada, i es situa al mapa com una de les més importants, si no la que més. en l’àmbit d’editorials independents arreu de l’estat.

 

Notícies relacionades:
Aquest cap de setmana torna Liberisliber, la fira d’editorials independents de Besalú
– Aquest cap de setmana la Fira Liberisliber reuneix a Besalú nombrosos noms coneguts com l’escriptor Albert Sánchez Piñol
– La fira d’editorials independents de Besalú Liberisliber fa un pas endavant en la seva cinquena edició i comptarà amb escriptors reconeguts com Albert Sánchez Piñol

Deixa un comentari