La Unió Esportiva Olot fa un bon partit davant del CE Sabadell (1-1), però no està fi de cara a porteria i continua sense trobar el camí del triomf

L’equip de Rodri ha creat multitud d’ocasions clares de gol amb un gran Perea, que debutava en un onze titular, però ha tornat a estar molt poc encertat de cara a porteria. Un gol de Cortell des dels onze metres ha posat el partit costa amunt per als olotins, però els locals s’han refet i han jugat molt millor que el Sabadell tot i que només han pogut perforar la porteria de Craviotto amb un gol de Sana al primer temps. 


Ambientàs de luxe a l’estadi amb molts aficionats del Sabadell, un gran de la categoria, i també de la Unió Esportiva Olot, en un dia on el club ha rendit un altre homenatge més que merescut al CPA Olot en motiu del seu novè Mundial. Una tarda festiva on l’Olot tenia una imperiosa necessitat de sumar els tres punts tot i el cartell del rival, però el principal problema de l’equip ha tornat a ser, un partit més, l’encert de cara a gol.

Un penal en el minut 9 per mans dins l’àrea ha posat en problemes a l’Olot. El col·legiat ha concedit una pena màxima que Àlex Cortell s’ha encarregat de transformar enganyant Wilfred. El 0-1 podria haver fet mal als garrotxins, però el cert és que els de Rodri s’han crescut i han gaudit de claríssimes ocasions de gol fent un gran futbol contra el conjunt de Miguel Álvarez. La més clara, per a un sensacional Perea avui, que ha portat de cap la defensa arlequinada però no ha estat encertat en un u per u davant Craviotto.

Les ocasions s’han anat succeint i ni l’equip ni la graderia es podien creure el què estaven veient, una errada rere l’altra de l’Olot de cara a gol. Fins que Sana, heroi inesperat, ha aconseguit ficat a dina, amb ràbia i classe, una bona passada enrere de Gato després d’una jugada magistral a la línia de fons de l’extrem local.

L’eufòria continguda abans del descans s’ha incrementat en la segona meitat, perquè el Sabadell ha creat ben poc perill a l’àrea de Wilfred i l’Olot, una vegada i una altra, enviava fora les seves bones ocasions. La més clara l’ha gaudit Uri Santos, i el petitó l’ha enviat els núvols. L’entrada de Dieguito ha esperançat al públic, però ni Olot ni Sabadell han aconseguit marcar en el segon acte, en un matx on si algú ha merescut guanyar ha estat la UE Olot.

Això sí, l’equip segueix sense guanyar i acumula un pobre balanç de 3 punts de 21 possibles, en el pitjor inici del club a la Segona B. La setmana vinent, a Mallorca davant de l’atlètic Balears caldrà mantenir el bon futbol i afinar de cara a porteria per sortir del pou de la classificació.

 

Notícies relacionades:
La Unió Esportiva Olot no troba porteria i segueix sense guanyar en aquest curs, però treu un punt de Montigalà (0-0)
Una UE Olot amb set de victòria s’enfronta al Sabadell aquest diumenge al Municipal
La Unió Esportiva Olot fa un bon partit davant del Barça B però encaixa un gol de falta directa i segueix sense guanyar en aquesta temporada (0-1)

x