Nan Oliveras guanya la Cursa de Sant Lluc batent el rècord de l’actual recorregut en gairebé dos minuts

Nan Oliveras ha estat el guanyador aquest diumenge de la 33a edició de la Cursa Popular Ciutat d’Olot Sant Lluc. Oliveras no ha tingut rival en la competició de 10 quilòmetres, i ha arribat a la meta amb un temps de 30 minuts i 47 segons. La marca significa un rècord del recorregut actual de la cursa, fent pols el registre de Fouzi Mansouri l’any passat i rebaixant-lo gairebé dos minuts.


És la tercera vegada que l’atleta olotí guanya aquesta competició. Darrere Oliveras ha entrat el palamosí Enric Roura, a 2 minuts i 26 segons, i que per segon any consecutiu s’endú una plata de la competició olotina. Jordi Rabionet ha estat tercer. En categoria femenina la vencedora ha estat Esther Canalias, amb un temps de 42 minuts i 48 segons. Rosa Matamala i Eva Barti han estat segona i tercera classificades, respectivament. La cursa de 10 quilòmetres l’han feta 230 atletes, en un dia amb molta activitat al voltant dels Pavellons d’Olot.

x