Pau Font, Laura Grabolosa i Sílvia Nogareda guanyen els premis Salvador Reixach als treballs de recerca del batxillerat

Aquest dissabte s’han entregat els premis Salvador Reixach als millors treballs de recerca del batxillerat en àmbit social, humanístic i artístic. Els guanyadors de l’edició d’enguany han estat Pau Font, Laura Grabolosa i Sílvia Nogareda per a les categories d’estudis comarcals, estudis humanístics i estudis artístics i socials.

El centre cívic de Santa Pau va acollir un any més l’acte d’entrega dels premis Salvador Reixach de treballs de recerca de batxillerat. Pau Font va ser el guanyador del premi en l’àmbit d’estudis comarcals pel treball ‘Els afusellats per la repressió franquista a Sant Feliu de Pallerols’. A la categoria s’hi presentaven dos treballs més.

En l’àmbit d’estudis humanístics hi havia cinc treballs aspirants. El guanyador va ser ‘Estereotips femenins a la publicitat actual’, de Laura Grabolosa.

I el jurat va considerar guanyador de l’àmbit d’estudis artístics i socials el treball ‘Rialles històriques’, de Sílvia Nogareda, que analitza la sàtira catalana de finals del segle XIX i principis del XX. En aquesta categoria s’hi presentaven 9 treballs. La dotació dels premis és de 500 euros, un diploma honorífic, un lot de llibres i un quadre de l’artista garrotxí Joanmiquel Font.

 

Notícies relacionades:
Adrià Bassols i Bisnu Masó guanyen els premis Jordi Pujiula a millors treballs de recerca de batxillerat científics i tecnològics
Albert Horts, Alejandro Magallanes i Anna Puixeu guanyadors dels Premis Salvador Reixach pels seus treballs de recerca de Batxillerat

x