El diàleg públic de David Fernández i Manuel Milián sobre el procés omple la sala d’actes de la Cúria Reial de Besalú

En el marc de la Fira Liberisliber, diumenge la sala d’actes de la Cúria Reial de Besalú va acollir un diàleg públic entre David Fernández i Manuel Milián Mestres, dos periodistes de formació que han estat molt lligats a l’esfera política. Provinents de dues escoles de pensament allunyades entre si, ambdós coneixen a fons molts dels aspectes que envolten el procés sobiranista. El diàleg havia estat anunciat sota el títol ‘Catalunya d’aquí 366 dies. Tots els escenaris possibles’. Els dos convidats van poder parlar sobre el passat d’on es procedeix, el present que es viu i el futur cap a on va la societat catalana. David Fernández va centrar-se en el que ha portat a Catalunya fins a aquest punt, per respectar les negociacions privades que la CUP està tenint aquests dies amb Junts pel Sí per arribar a acords respecte del candidat que ha de sortir investit de la coalició guanyadora a les passades eleccions.

El diàleg va allargar la seva durada prevista a causa del gran interès que les reflexions dels dos ponents van despertar entre el públic, que va omplir la sala de gom a gom, així com les preguntes que el debat va suscitar.

Notícies relacionades:
Liberisliber es consolida com una fira de referència en el món editorial
Aquest cap de setmana torna Liberisliber, la fira d’editorials independents de Besalú
– Aquest cap de setmana la Fira Liberisliber reuneix a Besalú nombrosos noms coneguts com l’escriptor Albert Sánchez Piñol