La Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts celebra el seu desè aniversari recordant totes les cultures que hi han estat presents

Aquest cap de setmana Sant Joan les Fonts també ha estat de fira. S’hi ha celebrat la desena edició de la Fira Internacional de Bruixeria. Per aquest motiu OLOT TELEVISIÓ va oferir un programa especial dissabte al vespre, amb el que centenars de persones van poder seguir en directe els espectacles més destacats de la fira.

Durant tot el cap de setmana les bruixes i els bruixots s’han donat cita a Sant Joan les Fonts en motiu de la seva fira internacional anual. Un esdeveniment que aquest 2015 ha celebrat els seus 10 anys de vida, en una edició que el poble ha viscut de manera especialment intensa.

Dissabte a la tarda els espectacles estrella de la fira no van deixar indiferents a ningú. Per una banda es va poder veure la representació de ‘Vientos de Bruja’ del grup de teatre de Zugarramurdi, un municipi navarrès on durant la inquisició van perseguir una quarantena de dones acusades de bruixeria i onze d’elles van ser condemnades a morir a la foguera.

L’altre espectacle destacat de la nit va ser el de celebració dels 10 anys de la fira, on una setantena de voluntaris de Sant Joan les Fonts van representar totes les cultures que al llarg d’aquesta dècada han estat convidades a la fira entre elles la cultura Rapanui, vikinga, celta o l’egípcia.

D’aquesta manera Sant Joan les Fonts ha celebrat els deu anys d’una fira del tot consolidada en la que hi ha assistit milers de visitants.

 

Notícies relacionades:
Veïns i entitats de Sant Joan les Fonts es bolquen en la celebració de la desena Fira Internacional de Bruixeria
La Fira de Bruixeria complirà 10 edicions reunint totes les cultures esotèriques que han passat pel certamen
La Fira Internacional de Bruixeria ha tornat a omplir de màgia Sant Joan les Fonts durant el cap de setmana