L’Ajuntament d’Olot reconeix 29 famílies vinculades al món de la ramaderia per destacar el seu paper en la Fira de Sant Lluc

Dissabte la Sala 5 dels Cines d’Olot va oferir un documental històric sobre la fira de Sant Lluc. Gairebé un centenar de persones hi van assistir en una emissió que va precedir a una entrega de premis molt especial. En motiu dels 700 anys de la Fira de Sant Lluc que es compleixen aquest 2015, l’Ajuntament d’Olot va voler fer entrega d’uns reconeixements a 29 famílies i persones vinculades al món de la ramaderia per tal d’agrair el seu suport i destacar el seu paper clau en la història de la Fira. L’Ajuntament va destacar que aquesta entrega fa honor a una gent que ha fet possible que s’arribi als set segles d’història en la Fira de Sant Lluc, i va deixar clar, en un acte molt senzill però també emotiu, que sense ells no es podria tirar endavant.

Notícies relacionades:
La Fira de Sant Lluc incrementarà les activitats i els espais firals amb motiu dels seus 700 anys d’història
L’Ajuntament d’Olot ampliarà la mostra ramadera de la Fira de Sant Lluc amb un terreny de nova adquisició amb motiu de l’edició número 700
La Fira de Sant Lluc compleix 700 anys i tindrà un programa d’activitats especial per celebrar-ho